Hij woont in Hoofddorp. Hieronder staat een overzicht van de meeste singles die Harris uitbracht. Zie de categorie Oscar Harris van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Leadzanger Billy Jones verliet de groep in ; voor hem in de plaats kwam de toen jarige Humphrey Campbell. In zong hij in het nummer Corduroy op het album Monarchs van de Haagse hiphopgroep Coup deVillz mee.

Uploader: Bragis
Date Added: 14 June 2016
File Size: 68.59 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 82134
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Commonscat met paginatitel zelfde als op Wikidata.

Discographie The Twinkle Stars –

In andere talen English Bahasa Indonesia Koppelingen bewerken. Nederlands zanger Surinaams zanger. Hieronder staat een overzicht van de meeste singles die Harris uitbracht. Halverwege de jaren 80 werd het rustiger rond Harris. In de jaren zeventig xonny hij vermoedelijk de bekendste Surinaamse artiest in Nederland.

In juli verscheen het album Soldiers prayer en andere poku’s op het hiphop-label Top Notch. Zie de categorie Oscar Harris van Wikimedia Commons voor mediabestanden over conyn onderwerp.

TOP Related Posts  COMPAQ PRESARIO CQ43 NOTEBOOK PC DRIVER DOWNLOAD

Leadzanger Billy Jones verliet de groep in ; voor hem in de plaats kwam de toen jarige Humphrey Campbell. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Zijn grootste hit uit die tijd was Song for the children die hem internationale bekendheid opleverde. In was de stem van Harris nog te horen in de Nederlandse versie van de Amerikaanse film Beestenboel. Dit album bevat zijn twinole hits, plus een aantal liedjes in het Surinaams gezongen.

THE TWINKLE STARS

Met hun grootste hit Soldier’s prayer stonden zij twee weken op nr. Oscar Harris Albina30 november is een Surinaams – Nederlandse zanger. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina’s Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 23 dec om Hij trad nog veel op in discotheken en voor de radiosoms ook onder begeleiding van het Metropole Orkest.

Lokale twinklle gelijk aan Wikidata Wikipedia: In zong hij in het nummer Corduroy op het album Monarchs van de Haagse hiphopgroep Coup deVillz mee. Zijn doorbraak kwam naar eigen zeggen toen hij Max Nijman mocht twinnkle. Hij woont in Hoofddorp.

TOP Related Posts  CANON FAX L350 DRIVERS FOR MAC DOWNLOAD

Zijn grootste hits in de Nederlandse Top 40 waren Try a little love nummer 4Soldiers prayer nummer 2 en Song for the children nummer 3. Overgenomen van ” https: Try a little love. Actief geweest in The Twinkle Stars.

Harris is getrouwd en heeft twee zoons. Enkele pogingen om Nederland te mogen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival mislukten echter. In totaal stond de single 15 weken in de hitlijst.

Oscar Harris

In zijn jonge jaren moest de jonge Harris concurreren met de populaire Max Nijman uit Moengo. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. In andere projecten Wikimedia Commons. Hij scoorde in die tijd diverse hits met een mix van vrolijke, Caribisch getinte meezingers en zwoele soulballads.